Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


perjantai 23. huhtikuuta 2010

Nyt olisi kai korkea aika laittaa lisää siemeniä multaan. Edelliset ovat jo itäneet. Dahliasta ei näy vielä elon merkkejä. Toivon. Viime keväänä en olisi jaksanut odottaa sitä, ellen olisi laittanut muutaman auringonkukan siemenen samaan purkkiin. Kun auringonkukat alkoivat näkyä, niin dahliakin osoitti elämänhalunsa. Ja siitä tuli kesän ilopilleri, niin tummanpunainen kuin se olikin. Mutta "itse herätetty" eloon talviunen jälkeen on jotain erikoista. Eihän meillä niin suotuisa perunakellari ole, vai onko?

Tallivuoroja on mahtunut tähän viikkoon muutama. Hevosen selkään en ole ehtinyt, mutta vuonohevosten talvikarvaa olen tuonut kotiin aikamoisen määrän. Ja jo vain se, että saa tehdä vähän sitä ja tätä tallin ympärillä, pientä hyödyllistä, tekee hyvää.

Oma piha on toinen juttu. Mutta kyllä minä täälläkin rupean haravoimaan. Vaihdoin kesäverhot ikkunaan tänään, joten piha näkyy nyt paremmin, muistuttaen minua ... Jospa lähtisin vielä ulos korjaamaan pois nuo vanhat oksat tuosta nurkasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti