Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


lauantai 26. helmikuuta 2011

Tässä suomenkielisessä blogissani on vuorossa 55. kirjoitus. Ruotsinkielisessä on jo 100 kirjoitusta... Se tarkoittanee, että puhun suomea puolet vähemmän kuin ruotsia... Joo, pitää kai paikkansa.

Mutta ratsastan vuonohevosia molemmilla kielillä yhtä paljon. Jos läheisyydessäni olisi enemmän suomenkielisiä heppaihmisiä puhuisin vielä enemmän...

Tänään pääsin taas taivutuksia treenaamaan. Mutta totesin, että kuskin pitäisi käydä itse treenaamassa taivutuksia... Mulla on kyllä muutama fysioterapeutti-käynti takana, tenniskyynärpään takia, mutta muukin kroppa on jäykkä... Sen huomasin viikko sitten kun ratsastin ilman satulaa, en kyllä oikein pysynyt paikallani hevosen selässä. Jos yläkroppa olisi liikkuvampi, olisi ihan toinen tilanne.

Tänään kuitenkin vanha vuonisrouva oli hyvällä ja rauhallisella tuulella. Kuunteli, kysyi, liikkui, ihmetteli ristiriitaisia apujani, mutta jatkoi työskentelyä. Ihan mahtava tunne jälkeenpäin!

Ja talvikarva lähtee... :) ... :(... kelpaako hevosen talvikarva huovutukseen?? Onko joku yrittänyt? Tein kesällä pienen hevospään lampaanvillasta ja päälle hevosen talvikarvaa, mutta ei se oikein meinannut pysyä "koossa"...

No, niitä ideoita tulee ja menee, ja ne arkistoidaan, joskus seuraa tuloksiakin. Pääasia on, että on mukavaa tekemistä! Omassa ideanurkassaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti