Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


tiistai 10. tammikuuta 2012

Uudet vuodet, uudet kujeet, konttoritarvikkeita myyvä henkilö tapaa aina sanoa tähän aikaan vuodesta. Siis mitkä kujeet tähän omaan ideanurkkaan?

Amaryllis kukkii, neljä kirkkaanpunaista kelloa. Siis ei mikä tahansa amaryllis, vaan edellisjoulun amaryllis, joka koko kesän ja myöhään syksyyn asusteli pensaiden varjossa puutarhan lempinurkassani! Olen niin ylpeä! Vaikka enhän minä tehnyt paljon mitään, yritin seurata aikakauslehdestä leikkaamaani ohjeita.
Puutarhajuttuja alkaa jo kiertää päässäni. Jonkinlainen kukkapöytä, istutuspöytä, mitä vaan pöytä lankuista tai jostain siihen lempinurkkani seinää vasten... Ja kukkatavaratalosta on hankittu vähän pientä tavaraa lahjakortin avulla... Katsotaan.

Käsitöitäkin pyörii päässä. Perheen nuorin on alkanut nähdä mitä langoista voisi tehdä, ja kohta saan jopa ostaa uutta lankaa, kun varastosta ei löydy sopivaa!! :) Samalla löydän vanhoja käsitöitä, joita vois valmistella pikkuhiljaa, tai edes viedä vähän valmiimpaan asteeseen.

Tallihommia on tehty jonkin verran, ettei tavat unohdu, mutta ratsastus on paussilla. Pitäisi kuitenkin pikaisesti saada aikaan säännöllinen treenaus, olenhan sentään ilmoittautunut jo ratsastuskurssille maaliskuussa!!!

Posliinimaalaus alkanee tällä viikolla, jos kiinnostuneita riittää... Mitä ihmettä teen valkoposliinistani jos ei järjestetä kurssia! Tulee silloin miettimistä...

Siis ideoita riittää, vanhoja ja uusia. Kunhan kroppa kestää. Ja jos se rupeaa moittimaan, täytyy miettiä mitä voi tehdä niillä rästeillä mitä on...

Toivotaan kaikkea hyvää uuteen vuoteen! Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti