Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


torstai 17. maaliskuuta 2011

Lumi ei näy sulavan ollenkaan. Parasta oppia pulkan käyttö... ajattelee nuori neiti Vuonohevonen.
Mutta minä olen aloittanut puutarhatyöt... No jaa, työksi sitä ei voida sanoa, mutta ostin kukkasiemenpussin tällä viikolla. Zuluaster nimeltään. Siniliila. Mukavan näköisiä ainakin pussin kuvassa.
Kävin myös katselemassa sitä vanhaa kotitekoista tiskipöytää, joka on siellä metsän reunassa syvässä lumihangessa ja josta tekisin istutuspöydän puutarhaan (sehän on niin muotia nyt). Haaveilin siitä jo viime kesänä, mutta se on tosi painava, miten saisin sen sieltä metsästä, ja mihin laittaisin sen? Siellä puiden alla se on edes vähäsen suojassa säältä, mutta puutarhassa sateet saavat vapaasti hakata sen vanhoja puupintoja... Nyt olen kuitenkin löytänyt sopivan suojaisan paikan, luulisin. Ja olen myös miettinyt miten saisin sen sieltä metsästä, pulkalla tietysti! Niin kauan kun on lunta maassa. Ainoa ongelma nyt on, että se on tiukasti kiinni jäisessä maassa. No, katsotaan onnistuuko kuitenkin... Terapiaa!

Huomenna on suunnitteilla ratsastusiltapäivä. Olen (taas) ilmoittautunut kurssille, ja haluaisin tietenkin treenata vähän enemmän, ja myös kokeilla edellisestä kurssista saatuja vinkkejä. Samalla syntyy varmaan lisää kysymyksiä ja ongelmia, joita sopii laittaa opettajan eteen ratkaistaviksi. Ennen kaikkea haluan jutella hevosen kanssa. Terapiaa!

Posliinimaalaus tänään oli mukavaa taas. Tätien kanssa naurettiin ja juteltiin kaikenlaista. Ja kulhoon tuli enemmän väriä vuonohevosvarsan harjaan, ja vähän mielikuvituksellisia kiemuroita pisteenä ii:n päälle. Terapiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti