Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Vihdoin hevosen selkään! Sain mennä n. 10 vuotta taaksepäin muistaakseni tämänkertaisen vuoniksen tavat ja temput. Oli ihan mukavaa muistaa ja yrittää korjata istuntaa ja kokeilla viime vuosien opetuksia tämän hevosen selässä! Kyseinen vuonisrouva joutuu työskentelemään aina kun ajamisesta on kyse, joko kesällä kärryllä tai sitten talvella tietenkin reellä. Sen takia yo kuva :).
Tosiaan sain tällä kertaa tehdä enemmän työtä, miettiä mitä niksejä käyttäisin. Tosi mielenkiintoista! Kuitenkin nautin aivan valtavasti... Oli lämmintä, tuuli piti ötökät poissa, vuonohevonen kuunteli, käänteli, kyseli... Jatketaan matkaa yhdessä!

(No nyt jälkeenpäin huomasin, että kuvaa on käytetty jo aikaisemmin näillä sivuilla... no, ei se mitään, hyvin käytetyt soljet ja nahkaremmit ovat mukavaa katseltavaa :). )

1 kommentti:

  1. Jes, hyvä että odotus palkittiin ja pääsit heppailemaan! (: Tuntuu että jokaisella hevosella onkin ne omat niksinsä, se tässä onkin niin upeaa että yksikään päivä ei ole samanlainen, edes saman hevosen kanssa.. Ja ihana kuva, kelpaa kyllä katsella... :)

    VastaaPoista