Tervetuloa omaan ideanurkkaani!
Ota vaikka kissa syliin ja istu lempituoliini.
Tai löydä oma lempipaikkasi.
Mistä jutellaan tänään? Vai mietiskelläänkö vain...
Toivottavasti viihdyt!


sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kylmää ja lumipyryä, mutta silmissä loistaa odotus: milloin pääsen riehumaan?
Tai kysymys: missä viereisen pulkkamäen "lapset" ovat? Niistä on mukava seura, ja heidän huutamiset ja nauramiset saa minut leikkimään nuorimman vuonisherran kanssa, pyörimään piirileikissä hampaani hänen hännässään, ja päinvastoin. Joskus onnistumme vetämään koko lauma mukaan isoon ympyrään hurjaa vauhtia...
Seitsemän vuonohevosta piirileikissä on mukavaa katseltavaa. Lumipyryssä tai vaikkapa 15 asteen pakkasessa...
Ystävä kävi ratsastamassa vuonohevosensa kanssa talvipakkasissa ja ihmetteli kulkusten ääntä avotaivutksissa ja sulkutaivutuksissa, kunnes katsoi taakse ja huomasi pienet jääpalat vuoniksen hännässä, siellä kuulostivat kuin arvokkainta kristallikruunua! :)
Toivon kuitenkin vähän "sopivampaa" talvikeliä, jotta pääsisin ratsastamaan ilman viiden toppatakin ja -housun varustetta, minulla kun on muutenkin vähän vaikea päästä hevosen selkään... :).

Kuulin että naapurikaupungin kukkatavaratalossa kesäkukkasiemenien menekki on suuri. Nyt on oikea aika suunnitella kesän loistoa. Mutta minulla kun on vielä joulukuusi sisällä... kasvava mutta kohta "neulaton"... siinä on tosi kauniin keväänvihreät tupsut. Eihän kesää voi vielä ajatella! Carpe diem, nyt on nyt, ja nyt on talvi! Ylös, ulos ja hankeen... lumikolan kanssa... :) tai :( riippuen onko lumi kevyttä vai raskasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti